Eoné - Akce na říjen

18.10.2016 10:00

V akci pro říjen 2016 naleznete:

LIGIA - báječný mycí balzám na vlasy pro dospělé a děti od 5-ti let. Používáme je na všechny typy vlasů, včetně barvených a jinak oslabených.

IMUNA KOUPELOVÝ OLEJ pro období podzimu nepostradatelný. Krásně voní a je prospěšný dětem od 5ti měsíců, těhulkám i dospělým.

RAVENSARA AROMATICA - éterický olej, který pročišťuje vzduch od virů a bakterií. Je vhodná do aromalamp, mlhových lamp, na absorbéry/odpařovače Eoné, do odpařovacích nádob na radiátory. Tam, kde se pohybují děti do 4 let věku nebo astmatici, nakapeme ravensaru pouze na absorber/odpařovač (mušlička, růžička, karafiát, lotos, aroma-andílek), aby se silice odpařovala pozvolna. Denně můžeme doplňovat přibližně 7-10 kapek.

DENALI - holicí olej s mužným, sílu propůjčujícím, svěžím olejem ze santalového dřeva.

MASÁŽNÍ GEL NA NOHY - báječný pro ty, kteří namáhají nohy v zaměstnání, pro těhulky a všude tam, kde začínají zlobit křečové žíly. Má příjemnou vůni a úžasnou schopnost dodat nohám lehkost.

KARITÉ 5 ml – geniální kapesní balení vysoce kvalitního Bambuckého másla (Shea butter) pro nás, kdo chodíme s dětmi ven za větrného a studeného počasí nebo i na ostřejší sluníčko. Karité použijeme na rty, tvářičky, pod dudlík, na ruce po té, co se vysušily při stavění hradů z písku..... nebo na packy pejsků v zimě :o) .

 

"www.eone.cz/aktualne.php