Krásné jarní dny :-)))))

22.03.2018 08:00

Společně s firmou Eoné Vám přeji krásně voňavé jaro a nadcházející svátky jara zalité sluncem :-))

 

Milý přátelé EONÉ,

naše pokožka, po mrazech kterým byla koncem února vystavena, potřebuje kvalitní péči. Proto nyní pro březen 2018 v Eoné nabízíme v Akci:
PLEŤOVÝ OLEJ LEVANDULE pohladí pokožku a je pro ni doslova elixírem. Najdete v něm lahůdkové složení rostlinných olejů lisovaných za studena a éterický olej z levandule, který umí regenerovat kožní tkáň. Vůně Levandule přináší pocit bezpečí a jistoty.  Přesné složení najdete na našem e-shopu.

VŮNĚ PRO ŽENU je uklidňující pleťová voda vhodná nejen v šestinedělí. Její zásadní složka - Geranium rose BIO je prostě klidná síla, jinová elegance na všechny ženské stavy. Jsou ale i muži, kteří tuto vůni ocení.

Éterický olej MRKVOVÉ SEMÍNKO má teplou zemitě dřevitou nasládlou vůni a je škoda, že zatím není v Čechách příliš znám. Je to takový posilovač nervů a umí krásně pečovat o pleť. Vaše pokožka jej výborně využije, vytvoříte-li si z něj masážní nebo pleťový olej. Studie z let 1999, 2013 a 2015 zjistily, že již v malých množstvích působí proti plísním, bakteriím a hmyzu. Éterický olej Mrkvové semínko je pro svoji schopnost blokovat tvorbu progesteronu kontraindikován pro těhotné a kojící ženy a ženy které chtějí otěhotnět. Recepty a video na domácí přípravu naleznete zde.

MASÁŽNÍ OLEJ ZÁKLADNÍ si dotvoříte na každou masáž dle vlastních představ, například také právě s Mrkvovým semínkem pro přátele či svoji potřebu:O) ! Můžete přikoupit nějaký z našich obalů a začít tvořit.

MANUKOVÝ GEL – pro mnoho dlouhodobých uživatelů EONÉ kosmetiky jeden z nejužívanějších a nejvšestrannějších produktů. Vše podstatné se dočtete na našem e-shopu. Potřebujete-li něco na svědivý ekzém, rozhodně doporučujeme Manukový gel vyzkoušet.

Ke každé objednávce nad 3000,-  pošleme vzorek osvěžujícího Citrusového mycího oleje v cestovní lahvičce o objemu 13 ml dárkem. Věříme, že vás potěší.

Přejeme vám osvěžující rozkvetlé jaro, i to, aby Vaše krása vykvetla po vzoru jarních květin a svou vůní obdařila svět!

Vaše EONÉ