****Obnovení činnosti od 3.5.***

02.05.2021 20:26

Vážení a milí,

hlásím se do služby a od pondělka 3.5.2021 Vám jsem opět k dispozici na staré adrese ve Smilově 391 a už se na Vás moc těším:-)))

 

Dle nařízení vlády je potřeba splnit podmínku prokázání negativního testu (může být i potvrzení z práce nebo ze školy), případně byste měli být v ochranné době po prodělané nemoci nebo 14 dní plně naočkovaní...

Na dále rovněž platí, že masáž může být poskytnuta osobám, které jsou zdravé (pokud budete mít negativní test,ale budete mít respirační onemocnění, budete nachlazení nebo mít teplotu, odložte prosím masáž na jindy ...)

Stejně tak, pokud jste se právě vrátili z cest do zahraničí, prosím rovněž, abyste alespoň 14 dní vyčkali, než půjdete na masáž.

 

Poprosím Vás zároveň o shovívavost, pokud by se na Vás nedostalo s termínem hned. Objednaných a neuskutečněných masáží je opravdu mnoho. Budu Vás postupně kontaktovat.

Aktuálně jsou všechny volné termíny rezervovány pro klienty, kterým byla z důvodu uzavření provozovny masáž zrušena nebo kteří nemohli ze stejného důvodu čerpat již předplacené služby  (dárkové poukazy, FKSP).

 

Pokud byste však cítili, že masáž potřebujete dříve, nečekejte a ozvěte se, budu se snažit Vám vyjít vstříc..

 

Platnost dárkových poukazů je prodloužena o 4 měsíce:-))